L’Avenue is opgericht door de familie van Riel. Na het succes van Robin van Riel die met Le Cozy de horeca geschiedenis van zijn familie voortzet, werd het tijd voor het zusje van zijn zaak, L’Avenue. Deze wereldse wijnbar met een frans tintje dankt haar gastvrijheid aan schoondochter en vriendin; Sabrina van der Linden.

Nadat Sabrina afgestudeerd was aan de middelbare hotelschool deed ze ervaring op bij zaken als ZIN in Loosdrecht, Vork en Mes in Hoofddorp en Fine in Naarden Vesting. Sabrina ontwikkelde een passie voor wijn en spijs bij Brasserie Le Nord in Bilthoven.

Op wijnreis in de Bourgogne bij Louis Latour leerde Sabrina en Robin elkaar kennen, hun gedeelde interesse en passie voor bourgondisch genieten en heerlijke wijnen zorgde ervoor dat Sabrina voor deze gedeelde liefde terecht kwam in het Brabantse hart van Eindhoven, de Kleine Berg.

L’Avenue staat dus voor bourgondisch genieten met wereldse wijnen en ‘sharing is caring’ gerechten, een plek waar terecht kunt voor wereldse wijnen, een borrel en lekker lang tafelen.

Brabantse gezelligheid waar gastvrijheid voorop staat!