de lekkerste kippen

de lekkerste kippen

De lekkerste kippen!

Veel van ons kennen hem nog: het kippenluik in Knokke aan de Dumortierlaan tegenover de kerk. Inmiddels is uitbater Benoit verhuisd naar de overkant van de straat en is zijn luik veranderd in een traiteurwinkel. Ons, als team van L’Avenue, leek het leuk om die authentieke kip aan te bieden als afhaalgerecht, nu we weer voor even verplicht gesloten zijn. We hebben onder onze luifel een heus loket ingericht waar onze grill zorgt voor de juiste geur en sfeer.

Kip compleet

De hele kip in zijn eigen prachtige jus (genoeg voor twee personen) gaat in een warmhoud verpakking en wordt á la minute verpakt. Samen met de allerlekkerste mayonaise, appelmoes (natuurlijk met stukjes appel) en een schaaltje krielaardappeltjes met tijm uit de oven. Voor de smaak van weleer!

Kip van de beste kwaliteit

De kippen die in het Kippenluik van L’Avenue in de grill gehangen worden, zijn van de allerbeste kwaliteit. Ze hebben voldoende vrije ruimte en tijd gehad om op te groeien, kregen natuurlijk voer en zijn op een diervriendelijke manier getransporteerd voor de slacht. Dat vinden we normaal, net als het feit dat zo’n kip ietsje anders is geprijsd.

Kom naar het Kippenluik, reserveren niet noodzakelijk, maar kan wel!

Onze koks zijn er van donderdag tot en met zondag. De eerst grill gaat aan om ’n uur of drie, de tweede omstreeks vijf uur. Zo kunnen we je bedienen vanaf vier uur ’s middags. Rijd of loop langs, jouw bestelling wordt direct klaargemaakt. Uiteraard kun je ook bellen en jouw kip(pen) reserveren: 040 2824 297.

Geopend: donderdag t/m zondag voor take away. Bestellen vanaf 12:00 uur.

Afhaaltijd

Donderdag: 16:00 uur tot 19:00 uur

Vrijdag en zaterdag: 13:00 uur tot 20:00 uur
Zondag: 13:00 uur tot 19:00 uurr

EEN VERWEN MOMENT

CADEAU CHEQUE

Wilt u uw medewerkers, relaties en/of vrienden verrassend in de watten leggen? Geef ze een verwen moment cadeau cheque.