Proost en geniet van L’avenue’s Borrelbox!

Voorlopig blijven we binnen en maken we het thuis gezellig met elkaar. Met een paar dierbaren om ons heen schenken we een glas en verplaatsen we ons borreluur van de Kleine Berg naar thuis. Wat ons betreft doe jij de drank, en wij wat daarbij hoort: de heerlijkste hapjes, recht uit onze keuken! En wens je de sfeer verder aan te kleden met een rustig achtergrondmuziekje? We appen je op verzoek L’Avenue’s borrel-playlist!

Wat zit er in onze borrelbox?

We hebben hapjes geselecteerd waarvan we weten dat je ze lekker vindt. Ze zijn goed mee te nemen in onze borrelbox zodat ze heelhuids jouw huis bereiken. Ze passen even makkelijk bij een wijntje, als een mooi glas bier of een ferme gin-tonic. Zeker genoeg voor twee borrelaars met trek, terwijl drie of vier meer bescheiden snackers óók blij zullen zijn!

Laat weten dat je jouw borrelvrienden niet vergeet: geef de borrelbox cadeau!

Je weet dat vrienden van je thuis een borrel drinken? Bezorg hen het hapje dat erbij hoort, onze borrelbox is een origineel en zeer gewaardeerd cadeautje. Zo je wil doen we er een leuk kaartje bij met jouw persoonlijke ‘borrelboodschap’. Succes verzekerd!


Bel: 040- 2824 297 tot uiterlijk een half uur voordat je jouw borrelbox op wil pikken. Zorgen wij dat jouw hapjes klaarstaan als je binnenkomt.